Någonting behöver förändras – och jag tror att det är jag

Välkommen till en helg fylld av välmående, energi, balans och personlig utveckling.

”Under många år hade jag uppfattningen om att man levde drömlivet genom att förverkliga och nå stora mål. Att man ska jobba hårt, nå långt och ha mycket. Ständigt var jag på väg ”någon annanstans”, kände mig vilsen och aldrig riktigt hemma. Men jag jobbade hårt för att nå fram till nästa mål, övertygad om att ”då” skulle allt bli bättre, ”då” skulle jag leva på riktigt. Jag har tack vare detta fått ta del av magiska upplevelser, men jag lärde mig också min största lärdom. Livet är inte en gång per år, när det finns möjlighet att genomföra en resa, ha semester eller får vara ledig – livet är varje dag….”  –  Nathalie, Euphoria Wellness

14

Vardagen erbjuder många gånger ett rumlande tempo och en lång rad med ”borden” och ”måsten”. Mitt i alla förväntningar av hur man ska jobba, vara och leva så är det lätt att tappa bort sig själv, förtränga vad man egentligen vill, känna sig vilsen och kanske också fundera över ”är det här allt”. Alla har vi någon gång varit där och oavsett om du vill hitta nya vägar, mer livskraft och livglädje eller bara vill rå om dig en helg så vill vi ge dig just det – livskraft, glädje och ett inre lugn.

 

Kom och njut av yoga, meditation och nya tankesätt och insikter tillsammans med oss och känn skillnaden! Det är vår fulla övertygelse att lycka och lugn kommer inifrån och att du har möjlighet att locka fram det inom dig!

Helgens innehåll:

–          Få klarhet i vem du vill vara.  Hitta en starkare känsla av vem du egentligen är och vad du vill göra.

–          Hur får jag mitt liv att kännas meningsfullt?

–          Hur gör jag för att känna mig tillfreds med livet?

–          Yoga och meditationer framför öppen spis eller ute i solnedgången beroende på väder och årstid

–          Tid för reflektion och återhämtning i en lugn lantlig miljö

–          Få tillbaka eller förstärk din tro på livet och att det är möjligt att leva efter dina egna förutsättningar

–          Få mod, inspiration och hjälp till förändring

–          Lär dig leva i nuet

–          Minska glappet mellan där du är och där du vill vara

–          Lär dig hur du blir lycklig inifrån och hittar ditt inre lugn.

–          Vegetarisk, fräsch mat som ger dig energi och välmående.

Kursen hålls som helgretreat och startar på fredagar kl 18.00 och sträcker sig till söndagar ca kl 14.00.

Aktuella datum:
10-12 April    Boka dig HÄR!
8-10 Maj    Boka dig HÄR!
26-28 Juni    Boka dig HÄR!

Pris: 2500kr. Boka dig senast en månad innan kursstart och få 200kr rabatt!

I priset ingår: kvällsfika på fredagen, middag på lördagen, frukost lördag samt söndag, 2 luncher och boende i ett tre-bäddsrum på Odenlunds kursgård strax utanför Nyköping.

Omdöme från tidigare deltagare:

“Helgen var precis så lugn och skön som jag hade föreställt mig att den skulle vara. Det fanns utrymme för både eftertanke och stillhet och fördjupade samtal om de viktiga bitarna i livet. Jag kom inte hem med facit på hur jag bör leva mitt liv, men jag kom hem med en större tilltro till min egen förmåga, en påbörjad styrka att lyssna inåt och en känsla av att det är möjligt bara jag själv vill, vågar och orkar. Kanske saknade jag chansen till mer yoga, men det kanske är bra för jag kommer gå till kyrkan på söndag och prova. Spännande!”

“Helgen har för mig inneburit en känsla av frid och glädje och värdefulla respektfulla möten. Jag hittade återigen fram till mitt “äkta jag”, som finns därinne men som jag inte behandlar riktigt bra.
Jag blev påmind om att jag måste sluta bara prata och lura mig själv, det är hög tid till att börja GÖRA.
Göra förändring till det liv jag önskar leva. Jag inser att mitt “jag” är slitet och att jag behandlat mig utan respekt och den tacksamhet “jag” förtjänar. Denna helg har bidragit till att jag öppnat ögonen och gett mig kraft att börja förändra. Jag är så glad och tacksam över att få haft förmånen att delta!
TACK!”

“Skratt, reflektion, tystnad, värme, kärlek, fuldans, diskussioner, tårar, meditation och yoga. Det jag tar med mig från helgen är att det är bara jag som kan veta min väg här livet och dem sakerna jag ville mest av allt är GRATIS  och finns här precis framför mig. Det enda som jag har är nuet och är jag där så blir jag lugn. Ingen oro för framtiden och inga tårar för det tunga som varit.  Efter helgen så har mina barns pussar blivit så varma. Jag är så tacksam att jag fått varit med att göra den här helgen”

“Gav mig tid till lugn,  eftertanke, energiladdande, skratt, gråt, god mat, härlig miljö och fantastiska människor!”

 

kursgård copy

En kursdag kan se ut så här:

8.00 meditation

8.30 frukost

9.15 föreläsning/workshop

10.30 reflektionsövningar i grupp

12.00 lunch

13.00 föreläsning/workshop

15.00 eget reflektionsarbete

18.00 mindfulnessövning

18.30 middag

19.30 frivilliga kvällsaktiviteter som yoga, meditation, övningar och aktiviteter som stärker din självkänsla och hjälper dig att hitta rätt i livet.

 

Min resa genom livet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUnder många år hade jag uppfattningen om att man levde drömlivet genom att förverkliga och nå stora mål. Att man ska jobba hårt, nå långt och ha mycket. Ständigt var jag på väg ”någon annanstans”, kände mig vilsen och aldrig riktigt hemma. Men jag jobbade hårt för att nå fram till nästa mål, övertygad om att ”då” skulle allt bli bättre, ”då” skulle jag leva på riktigt. Jag har tack vare detta fått ta del av magiska upplevelser, men jag lärde mig också min största lärdom. Livet är inte en gång per år, när det finns möjlighet att genomföra en resa, ha semester eller får vara ledig – livet är varje dag. Jag hade blivit en robot som tragglade mig fram genom långa arbetsdagar medan min största önskan började övergå till att konstant få sova, att få känna någon känsla av liv och mening. Stress, smärta i kroppen, smärta inombords och en känsla av att inte höra hemma någonstans. Många dagar av autopilot och att-göra listor, borden och måsten, och få dagar av verklig glädje, mening och känsla av liv.

Oavsett hur jag upplevde min resa så var mina ”problem” små sett i större sammanhang, en verklighet för många, en bagatell för de flesta. Det är också därför jag vill dela med mig av den, din vardag är viktig! Inte något som ”bara är så” eller är oföränderligt. Om du också känner att ”det här är så som livet är”, att ”alla har det så här”. Då är jag här för att säga till dig att det inte är sant! Det finns ett annat sätt att leva. Ett sätt där kamp, utbrändhet och tomhet aldrig är accepterat som norm och en del av ”det bara är så”. Låt mig hjälpa dig hitta ett sätt att leva som känns lätt, roligt och är fyllt av njutning och klarhet. Låt mig hjälpa dig att hitta tillbaka till dig själv.

The Basis of Your Life is Freedom; the Purpose of Your Life is Joy – Abraham Hicks

Jag ångrar inte ett steg på min resa, utan den erfarenheten och utan min lista av saker som jag ville göra som jag trodde var livet, så hade jag aldrig bokat in mig på livcoachutbildningen som förändrade mitt liv.

Nu är det min tur att ge till dig, den fantastiska kunskap och framförallt känsla av liv och mening som har getts mig.

En chans att leva och njuta av ögonblick för ögonblick, känna helhet, mening och liv. Att inte längta till något som är en gång per år, utan känna närvaro, glädje och längtan till varje ny dag, varje ny stund. Att ha energi, ork, livsglädje och känna att du lever.

Jag hoppas vi ses!

nathalie1

 

543869_10151811972885491_735022679_n

 

Kommentera