Vill du se förändring?

Jag tror på drömmar, jag tror på livet, jag tror på välmående, jag tror på varande, jag tror på upplevande, jag tror på uppskattande, älskande och så, så mycket mer!

I min mening är livet menat att kännas lättsamt, drömmar är till för att uppfyllas, ögonblick är till för att upplevas, flow är menade att flödas.

I min mening ska varje dag kännas värdefull, oavsett om dagen börjar med mån, ons eller fre, oavsett om det är juli, november eller februari, oavsett om det regnar, är motvind eller klarblå himmel och sol.

I min mening är resan destinationen, livet föränderligt och varje ögonblick en del av ditt pussel som vi kallar livet.

Som livscoach hjälper jag dig att hitta en trivsam, lättsam, njutbar vardag där du får en chans att vara allt du är! Jag hjälper dig att se nya möjligheter och hitta lösningar till det som tidigare har hindrat dig. Jag hjälper dig att uppleva mer livsglädje, mer tacksamhet och att vara medvetet närvarande.

Om ord som harmoni, glädje, njutning, balans, upplevande, livsenergi och varande tilltalar dig – kontakta då mig för ett första möte för att se hur jag kan hjälpa dig. Jag coachar på plats i Eskilstuna, via telefon eller Skype.

Första möte/konsultation: 200kr

Coaching tre timmar: 1500kr

Kontakta mig på 070 401 29 02 eller ange dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig snarast möjligt:

Ditt namn

Din epost

Telefon

Ditt meddelande

Inte helt övertygad? Här är några ord från mina tidigare klienter:

  • Äntligen har jag fått hjälp att bygga upp en självkänsla och ett mod för att ta steget och nå mina mål. Resultaten är fantastiska! – Anna

 

  • Jag kommer aldrig att gå tillbaka till mitt tidigare liv igen! Jag har fått tillbaka tron på livet och tron på mig själv! Jag är full av energi och livsglädje och kan inte förstå varför jag väntade så länge! – Eleonor

 

  • Jag vill bara tacka dig för gårdagens samtal, det hjälpte mig oerhört mycket. Jag har nog aldrig i hela mitt liv mått så bra som jag mår nu :-) Tusen tack!!! – Caroline

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera