Vardag

Efter helgens retreat så känns det som att många pusselbitar även för mig föll på plats. Känner ett helt nytt lugn i tankar som har rusat och som jag kämpat med att vrida och vända på, grubblat över och analyserat tills jag varken vet ut eller in, upp eller ner. Vi pratade en hel del om vad vår omgivning format oss till att tycka, känna och resonera som logiskt. Och just där finns glappet och separationen som vi ibland upplever inom oss som förvirring och vilsenhet.

Glappet mellan vad jag är stöpt att tänka och känna och vad mitt hjärta säger är rätt och sant för mig. Att det inte handlar om vad man borde, utan om vad man vill.

image

Känslan imorse att kunna göra skillnad på tankar och hjärtats röst var obetalbar. Ögonblicket av klarhet och tillit, en känsla av att vara oövervinnerlig! Så tacksam för alla magiska stunder jag fick vara en del av i helgen. Så tacksam över att tankarna som hade tagit över min tillvaro nu lyfts av från mina axlar och lämnat en enorm lätthet.

Så tack för varje litet ögonblick av den gågna helgen, tack för alla fina ord och insikter vi tillsammans hittade, tack för all den kärlek vi alla delade, tack för att den bubblan vi tillsammans skapade gav nytt liv!

image