Svajjig

Fick precis en insikt om min energi som ofta är svajjig. Från jättehög till jättelåg och tillbaka igen. Sitter ute på baksidan i skuggan på min tomt och kände helt plötsligt “fasen vad stark jag känner mig i det jag brukade känna mig svag i”. Och även om det såklart skulle vara skönt och lättare att vara jämn så är det en underbar känsla att känna sin egen utveckling. Att jag mer och mer är sann mot mig själv och det jag tror på.

image

Hade en liten dipp runt lunch idag av en löjlig anledning. Planerna ändrades och det jag trodde skulle gå snabbt tog 30 minuter extra och helt plötsligt slog alla tankar bakut. Haha hittar inget annat ord än löjligt för det, men huvudsaken är vad som hände sen. Jag fastnade inte i mina tankar och känslor, fullföljde planen ändå istället för att lyssna till tankarna som ville ge upp och åka hem. Och när jag kom ut från gymmet kände jag mig som mig själv igen, sprudlande, lätt, glad och klar – trygg och säker på att allt kommer gå vägen. Inte bara säker, utan övertygad.

Och just nu känns det som att stabilitet inte är att vara jämn hela tiden, utan att lättare och lättare hitta tillbaka till sin egen sanning. Att inte vilja tränga bort eller undvika känslor och upplevelser utan hitta lugn i alla små steg som tillsammans tar en dit man är menad att vara.

image