Sagt om min yoga

  • En härlig och prestigelös plats till avkoppling och mental rekreation. En rogivande stund för både din kropp och ditt inre. Ledarens härliga röst guidar dig genom de kroppsliga övningarna och leder dig tryggt och säkert till en mental rofylldhet som du bär med dig när passet är över. Efter att ha gått några pass hos Nathalie inser du hur hennes lugna ledande röst blivit ett trivsamt beroende, du längtar efter nästa pass. Nathalies pass öppnar dina ögon och guidar dig till din egen inre frid samtidigt som hon hjälper dig att skapa en mjukare och piggare kropp – Josef
  • Jag måste berätta för dig att jag börjar bli helt biten av det här nu. Jag älskar yoga klasserna och hur de får mig att må. Jag har fått ett lugn i kroppen som är helt fantastiskt. Jag har sovit varje natt denna vecka. Och det hände så plötsligt. Först inledningsvis så tyckte jag mycket om det. Sen fick jag en period när det kändes jobbigt och det riktigt kröp i mig stundtals när jag yogade eller mediterade och nu helt plötsligt så är det yoga och meditation det som jag helst gör. Jag riktigt längtar efter de stunderna :) – Linda
  • En lugn och skön yoga både för kropp och själ i en mysig miljö och som passar alla. Skön stretch som mjukar upp hela kroppen och som avslutas med en lång avslappning/återhämtning. – Gunnel

 

  • Bekväm, enkel och avslappnande klass, perfekt om man vill komma igång med yoga eller hitta lugnare klasser! Lugn och trygg miljö där man alltid känner sig välkomnad och sedd. – Lina

 

  • Tack för ett riktigt kanon bra och inspirerande yoga pass ikväll! – Camilla

 

  • Vi ses på det fantastiska passet kl 17. Ska bli skönt att stretcha ut stela muskler o leder. Dessa pass kan jag varmt rekommendera. Man får jobba både med mage och rygg i första passet, rejäl stretch i andra passet samt en rejäl avslappning under en hel timme. Tisdagkvällar är guld. – Janeth

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA