Passbeskrivningar

Mitt främsta ledord är Chi som står för vår livsenergi som ständigt flödar inom och runt oss.

När den är i balans känner du dig energisk, frisk, stark, inspirerad, levande, full av liv, sprudlande, trygg och lugn inombords. Chi i obalans kan istället yttra sig i ofta återkommande sjukdom, trötthet, smärta, utmattning, stress, koncentrationssvårigheter och en känsla av vilsenhet i livet.

Med inspiration från yoga, traditionell kinesisk medicin och meditation balanserar samtliga av mina klasser kroppens energisystem, Chi, vilket gynnar kroppens egen förmåga att hela och läka sig själv och stressrelaterade symptom.

Välkommen till en inre resa, en resa till din livskraft. Återhämta dig, upplev harmoni och balans och ge dig själv det välmående du förtjänar.

1

Chi Yin (tidigare Chi Yoga)

Yin representerar lugn och stillhet och är motsatsen till vardagens aktiva Yang. När vi hittar balans mellan Yang och Yin, aktivitet och vila, optimerar vi kropp och sinne och möjliggör läkning och harmoni i livet. En stärkande, helande och meditativ klass där fokus ligger på ett inre lugn och återhämtning. Vi stannar 5-10 minuter i varje position för att hitta djup i avslappning av kropp likväl som i sinnet samt förbättrar rörligheten i kroppens Yin-delar: bindväv, leder och ligament. Ta gärna på dig lite varmare och mjuka kläder, strumpor och/eller raggsockor är att rekommendera. Filtar, kuddar och mysfaktor finns på plats!

Chi Restorative

Total vila och avslappning i bekväma positioner. Vi stimulerar och balanserar kroppens energisystem som påverkar nervsystemet och kroppens förmåga att hela och läka sig själv och stressrelaterade symptom. Vi stannar i samma viloposition i upp till 20 minuter, hittar djup avslappning och ger kroppen en chans att återhämta sig, vitalisera och fylla på med ny livskraft och livsenergi. Främsta syftet med denna klass är vila och återhämtning, fysiskt och mentalt. En underbar kur mot stress, utmattning och livlöshet. Unna dig egen tid och återhämtning när den är som bäst och, varma kläder rekommenderas.

Chi Flow

Flow som i det här hänseendet syftar till ditt inre flöde av livsenergi. En lugn och behaglig klass där vi öppnar energiblockeringar, balanserar kroppens energisystem och mjukar upp kropp och sinne med enkla, behagliga positioner, andning och lugnare flöden. Något rörligare klass än Yin och Restorative, som efter att ha gått på en helkroppsmassage går du härifrån avslappnad och mjuk. Inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter behövs. Kan du andas så kan du yoga!

Chi Mind

Hitta harmoni och balans i livet med mindfulness och meditation. Under en timme blir du guidad till en djup avslappning innan det är dags att vakna upp, full med ny energi. Meditation hjälper dig att leva närvarande i nuet och att känna ett inre lugn.

Chi Spirit 

Vill du påbörja en spirituell resa så har du här möjlighet att prova mantran, andningstekniker, meditationer och yoga som helar, vitaliserar och stimulerar dina chakran och livsenergi.

Välkommen att prova – första tillfället är alltid kostnadsfritt!

Du hittar mer information om tider HÄR och du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med mig på nathalie@euphoria-wellness.se eller 070 401 29 02 om du har några frågor eller funderingar.

Läs mer om min yogaresa HÄR!

14