Nu är jag redo!

Nu är jag redo igen! För ett ögonblick, som varade nästan två månader men som kändes som ett andetag, glömde jag bort det jag inte ville glömma bort – yogan, er som jag fått komma nära inpå under yogan, kärleken, det vi delar, värdet, känslan av liv!

Igår träffade jag min drömbundis Stina. Hon värmer mitt hjärta, och inga drömmar känns för stora eller omöjliga i hennes närvaro. En tyst överenskommelse om att alltid säga ja, vad kul det låter, jag stöttar dig, jag tror på dig, kör!

Fick en underbar pratstund med yogaLinda idag, kände mig så glad och upplyft när jag åkte därifrån. Nu är det dags sa hon, och ja, nu är det verkligen dags! Tack för påminnelsen <3 Fick med mig en bok hem som förstärkte känslan och gav gnista och liv till det som har legat i vila! <3 image

Imorgon får jag träffa “häxtjejerna” och jag vet att mer tillit, stöd och värme väntar! Få prata öppet om det som för många inte är känt utan rent av främmande och osant. Få helhjärtat kliva in i den värld och tro vi lever i utan fördömmande.

Min William som alltid finns, alltid tror, alltid är positiv och full av kärlek. Igår fick jag igen komma hem till ett städat hus med tvätten tvättad och den tidigare tvätten vikt och undanlagd och hunden rastad. Så tacksam över att ha någon att dela allt med. Att kunna njuta av att inte behöva klara allt på egen hand, inte behöva vara stark själv utan vara stark som två. Du har öppnat dörrar inom mig som jag inte trodde fanns och det är din aldrig sinande tro och ditt tålamod som tagit oss dit vi är idag och jag är dig evigt tacksam att du inte gav upp på mig.

image

Utanför dörren möttes jag av ett blombud med ett otroligt fint brev inuti. Tack underbara, vackra Frida! Ditt sprudlande och bubbliga skratt är hårt etsat i mitt minne!

Ni, och alla andra i min omgivning, är alla anledningen till att jag gör det jag gör, vill dela med mig av det jag delar med mig av – ni alla får mig att växa, att våga, att bli en bättre version av mig själv, ärligare, öppnare, mer levande! Att prata och umgås med er är bland det självklaraste i världen, orden rinner som vatten och det finns inget att dölja, bara sanning och bara kärlek!

Så tacksam och så full av rikedom i mitt hjärta! Ni är alla otroligt värdefulla och uppskattade! Sent om sider så kör jag spontant igång med yogan på torsdag – hur skulle något annat vara möjligt just nu!? Hjälp mig sprida ordet så lägger jag upp tider under www.euphoria-wellness/schema under kvällen!

Sänder all kärlek som ni ger mig tillbaka – ni ger mina dagar mening! <3 image