Lyckan finns i varje stund

Haha stunderna jag får dela med Viggo <3 Oändlig kärlek! Idag på långpromenaden ungefär halvvägs så slog vi båda oss ner i gräset med en lättnadens suck av att båda ville samma sak just då. Ingenting att jäkta hem till, fullt tillfreds i stunden, och varken kraft eller lust att resa oss :) tur att vi är gjorda av samma skrot! Så många skratt och så mycket glädje du bjuder på varje dag älskade vän! image

Och när jag firar livet inombords så hakar han på utan att blinka och sprallar och bubblar han också. Ibland känns det som att vi har ett alldeles eget språk. Jag förstår oftast honom och han förstår oftast mig. Och oftast behövs knappt ens ord.  Så roligt att se honom växa och bli en otroligt fin kille inifrån och ut. Det samspelet vi haft de senaste veckorna känns som magi, hur är det möjligt att han lyssnar utan att jag ens säger något?! Världen utanför våra logiska gränser är spännande!

image

Vi får förresten ofta den kommentaren när vi är ute och möter folk, “han är otroligt fin”. Jag vet ju såklart att han är världens finaste och bästa hund, men det är ju alltid roligt att få det bekräftat ;)

image

Trumpen bebis som inte vill bli lämnad själv hemma:)