Hemma

Imorse vid 8 rullade vi in i Eskilstuna. Husvagnen är uppställd och urpackad och det var ett trött gäng som kört halva natten och längtade hem till vardagen, hemmiljön och mest av allt – sängen.

Trots min otålighet igår när regnet öste ner så fick vi ett riktigt fint slut på semestern. Vid tvåtiden så avtog regnet så att vi hann göra iordning det sista inför avresan och framåt fem så sken solen så att vi kunde ta en promenad på stranden och Viggo fick bada sin sista gång. Sen gick jag och William till bastu/poolanläggningen och även vi tog ett dopp i havet, skrattade och kramade ur det som fanns att krama ur av resan. 

Vid nio var husvagnen påkrokad och oddsen att vi skulle kunnat sova ett par timmar då var nästan lika med noll så vi tackade för oss och rullade mot Kalmar. Vi stannade och sov, eller William och Viggo snusade gott och jag som skulle köra försökte sova i den mån det gick. Men mitt huvud var programerat på hemfärd och det blev mer slumer än sömn. 02.30 gav jag upp och manade ut tröttmössorna i bilen igen.

Även om man känner sig trött vid nattkörning så är det så himla skönt och fridfullt. Ensam på vägarna, grönt vid varenda trafikljus och absolut ingenting som stör!

Viggo blev superglad över att komma hem, först såg han helt förvånad ut när han väl kände igen sig sen sprang han glatt tomten runt och ville in i huset för att hämta ut sina saker :) Nu är det vilodag som gäller, lite senare ska vi hälsa på min brukare som jag är kontaktperson till, hon har längtat efter Viggo och ville ta en promenad.

Summan av kardemumman – skönt att vara hemma och ha hela hjärtat fullt med fantastiska minnen och roliga stunder.

Tack livet – du är härligt!

image

image

image

image